1.9.06

Terveiset minultakin

Jaahas, tämähän toimii. 40100 on päivän verran pelistä pois, joten mie jatkan.

Otetaanpa tähän väliin yhteenveto paikoista joita on ehdotettu tähän mennessä.

1. Vihreä Haltiatar
2. Hemingway's
3. Vakiopaine
4. Old Brick's Inn
5. Sohwi

Lisää saa ehdotella, lisätään listalle.

Ilmeisesti on kuitenkin preferenssinä ruoka, jota on tarjolla paikoissa 4 ja 5, mahdollisesti voileipää ja suolakurkkua (?) paikassa 3.

Kunnolliset tilat löytyy paikoista 2, 3, ja 5(?).

Onko joku noista liian savuinen joillekin? Ei pitäisi kyllä olla ongelma jos iltapäivämiittiä ajatellaan.

Tuleekohan meitä niin paljon että pitää miettiä tilavarauksen tekemistä?

Ainiin ja tää näkyy muuten Blogilistallakin näköjään nyt.

EDIT:
Paskat, äänestetään NYT, mutta ensin ajasta.

EDIT 2:
Linkit lisätty. t: 40100

16 Comments:

Anonymous Rune said...

Nyt näyttäisi toimivan joten heitän tän myös tänne!!!

Mää ehdottaisin kulttuuriravintola VAKIOPAINETTA. Kulttuuritekoja missä kulttuuri on elävästi esillä esim. näyttelyjen muodossa ja muutakin.Siellä on hyvä yläterassi ja sinne vois oikeesti saada varattua sen paikan, riippuen vähän paljonko on jengiä tulossa. Siellä on älyttömän mukava palvelu ja musiikki soitetaan sellaisella volyymilla ettei tartte HUUUUUUUUTAAAAAAAAAA!!!!
Bar 68 on hyvä paikka myös jos siellä ei ole mitään bändiä silloin ja Hemingweays on muuten vaan, jos keskustelua ajatellaan niin hyvä paikka. Vakkarissa toisaalta ei saa sapuskaa kun taas Old Bricks Innissä saa yleensä helkutin hyviä valkosipulivoissa paistettuja muikkuja joko "mummon" muussin kanssa tai Belgian perunoilla...joko tuli VESI kielelle??? Ajankohta voisi olla tossa syys-lokakuun vaihteessa?

12:02 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Johan mie tuon sun kommentin laitoin tonne alempaan postiin.
Ehdotus on hyvä, saa paljon kannatusta. Taitaa olla kisa Vakkarin, Sohwin ja Hemmarin välillä. Hemingwayssi taitaa olla häviöllä.

Bricksi kaatuu vissiin töykeään hintatasoon ja mahdollisesti tilanpuutteeseen. Ja se asiakaskunta on iltapäivisin aika... kamalaa.

12:15 ip.  
Anonymous Jenni said...

Kokoonnumme kaveriporukalla yleensä Elosen yläkerrassa, siellä on paljon tilaa ja rauhallista (no, siihen saakka kunnes me tulemme sinne). Siitä minä pitäisin, jos se vain on ominaisuuksiltaan sopiva muiden mielestä. Elosella on myös herkkubuffet johonkin aikaan iltapäivästä, en muista tarkemmin.

Koen olevani epäpätevä blogimiitteilijä kun bloggaan niin harvakseltaan nykyisin, mutta voisin ehkä siltikin harkita tunkevani miittiin.

6:02 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Kyllä saa tulla vaikkei bloggaa paljoa. Elonenkin on ihan kiva vaihtoehto, savuton tosin...
Yksi ääni vielä eloselle niin lisätään se listalle.

8:54 ip.  
Anonymous kissamau said...

mä jo tuolla Halo Efektin blogissa mainitsinkin, etten oikeen tunne itseäni jkl-bloggaajaksi.. mutkun mutsi on ja mäkin oon ennen ollut, niin änkiän mukaan, jos vaan sattuu sopivaan saumaan..

mulle riittää kohtuuhintainen bisse ja röökausvapaus.. vakiopaine on noista mulle mieluisin ja sohwi kakkonen.. mut jos työ päädytte johonkin savuttomaan kynytyshintaiseen ruokaravintolaan, niin tuun vaan morjestamaan..

10:14 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Kissamau: Sie oot kuule sen verran paljon jyväskyläläinen ettet tästä ihan niin helpolla pääse liukenemaan. Ja tuota viimeistä vaihtoehtoa ainakin minä vastustan viimeiseen hengenvetooni saakka. Tai sinnepäin.

12:29 ap.  
Anonymous Juhapekka Tolvanen said...

Minusta Hemigways on paras paikka, mutta ainut huono puoli siinä on se, ettei siellä ole juuri mitään ruokaa. Mutta ainakin siellon tilaa ja tunnelmaa.

Ajankohdaksi käy mulle melkein mikä vaan mutta ei 14.10 tai 20.-22.10.

3:31 ip.  
Blogger Johanna said...

Mä en vielä osaa sanoa juuta enkä jaata osallistumisestani, täytyy ensin katsoa miten saan kaikki asumisasiat jne. järjestymään... Mutta ehkä sitten lokakuussa olen saanut homman jotenkin hoitoon, että saan muutakin ajateltavaa kuin asuntostressiä.

Muuten, olettekos te muut ennestään tuttuja toisillenne? Siis niin kuin tavanneet tai jotain joskus "oikeassa" elämässä. ;)

5:45 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Mie olen näistä tähän postiin kommentoineista tavannut Jenniä ja Johannaa lukuun ottamatta kaikki. Tosin molemmat teistä on niin tutun näköisiä että varmasti olen nähnyt jossain. No sama kaupunkihan tämä on.

Ja kyl sieki tuut, Haloefekti ainakin sanoi odottavansa, ja mikäpä se olisi parempi tapa häivyttää stressit ainakin yhdeksi iltapäiväksi? Häh?

10:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mä olen siis Kissamaun äiskä. Mikon olen tavannut ja Runen tapaan nyt keskiviikkona ekan kerran. Muiden kans olen vain jutellut netissä.

Tule vaan Johanna. Tapaisin mielelläni sinut ja Neulekirpun.

Terkuin Halo Efekti
(pitää kommentoida anonyymisti kun mun tunnukset on jo "siirretty Blogger-Betaan" ja tämä taas on vanhassa Bloggerissa)

3:49 ip.  
Blogger 40100 said...

Poissaolo venyi nettiyhteyden puutteessa.

Jep. Kaikki halukkaat ehdottomasti mukaan vaan. Bloggasipa sitten paljon tai vähän, aiheesta tai toisesta. Eikä sitä ole pakko edes blogata. Jos tänne eksyy tätä lukemaan, niin kuuluu aika hyvin kohderyhmään. :)

Äänestyskikkare passaa vallan hyvin, vai meneekö liian vaivalloiseksi? Voihan äänestyksen hoitaa ihan vain tekemällä kysymyspostauksen ja rauhoittamalla sen kommentit ainoastaan äänestysvastauksille.

***

Tuo Sohwi alkaa kuulostamaan aika hyvältä jos haluaa myös syödä. Sieltä tosiaan löytyisi myös kabinetti ja tupakkaihmiset pääsevät rauhassa käymään "asioillaan".

***

Johannan kysymykseen epämääräisenä vastauksena, että olen tavannut sekalaisen liudan paikallisia bloggaajia kasvotusten. Osa taitaa tuntea minut ensisijaisesti 40100:na, mutta monet ovat enemmän tai vähemmän tuttuja oikean nimeni kautta.

8:12 ip.  
Anonymous kissamau said...

näyttäs olevan toi organisoiva osasto miehiä, joten ihan vaikka siksi pitää vähän kritisoida.. mutta mennäänkös tässä nyt vähän pärsse eellä puuhun?? meinaan, että oisko sitä ajankohtaa parempi miettiä ensin ja sit vasta paikkaa??

nimim. "tuli vaan mieleen"

10:48 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Kissimiu (hih): Perse edellä puuhun mennään, mutta mentäisiin vaikka olisinkin nainen.

12:06 ap.  
Blogger lärvit said...

Niin, Vakkari ja Yläruth:han ovat niitä "taiteilijamestoja".

Ja eikös me aikamoisia taiteilijoita olla haha!!

8:05 ap.  
Blogger Katajainen said...

Minun ääneni menee ehdottomasti Sohwille! Paras paikka tämän tyyppiseen toimintaan. Ihan ookoo ruokaa, varsinkin ne tapas-tyyppiset pikkuruuat ja mukava kabinetti joka tosin kannattaa varata HETI kun aika on päätetty.

12:53 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen said...

Joo se Sohwi taitaa olla aika kovilla, Vakkarin ohella todennäköisessin paikka, ja se päivämäärä-äänestys potkaistaan käyntiin vissiin tänään illalla.
Notta silleen.

4:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home